Logo


O NAMA

VERTIKO je specijalizovana  radnja koja deluje  na području rada na visini i završnih građevinskih radova. Prilikom izvođenja visinskih radova koristimo savremenu alpinističku opremu renomiranih svetskih proizvođača. Za izvođenje ovih poslova potrebno je poznavanje nekih osnovnih alpinističkih pravila za korišćenje ove opreme.

Visinske veštine i stručne kvalifikacije omogućile su nam izvođenje najzahtevnijih radova, od izgradnje skela i metalnih konstrukcija, sanacija dimnjnaka, izolacije i krečenja fasada, montaže i pranje prozora, montiranja alu bonda i lajsni, montaža reklama i bilborda ...

Tehnika pristupa užetom naša je specijalnost više od 4 godine. Poslovnim partnerima na raspolaganju smo za izvođenje uglavnom zahtevnijih, ali i svih drugih radova na visini.

Pristup užetom - tehnika kojom se mestu rada pristupa pomoću užadi i odgovarajuće opreme, pod uslovom da se izvodi prema važećim standardima, prihvaćena je kao legitiman način rada na visini.

Naša misija je inovativna primena tehnologija i kreiranje rešenja radi ostvarivanja postavljenih ciljeva, korišćenjem visokokvalitetnih materijala i opreme za rad, svetski poznatih proizvođača.

Želimo da budemo prepoznatljivi na srpskom i regionalnom tržištu, po pristupu i mogućnostima koje nudimo u oblasti radova koji su naša osnovna delatnost. Znamo da to možemo da postignemo jer smo tokom godina formirali tim koji se usavršava i koji je spreman za nova saznanja. Svoj cilj smo postavili visoko i težimo tome da ga što pre dostignemo.

 

Želimo da istaknemo sledeća područja rada na kojima smo specijalizovani:

  • ČELIČNE KONSTRUKCIJE (izrada, montaža, itd...)
  • SILOSI I DIMNJACI
  • ODRŽAVANJE (pranje fasada, farbanje ograda, gelendera, antikorozivna zaštita u svim oblicima, demit fasade)
  • TELEKOMUNIKACIJE
  • REKLAME (montaža bilborda,..., itd.)
  • KROVNE KONSTRUKCIJE (montaža i demontaža crepa, ugradnja tegole, montaža limenih krovova, izrada raznih tipova nastrešnjica)
  • BRAVARSKI RADOVI (sitni radovi na bravariji)

 

 

@ 2012 Vertiko